Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΑΤΜ ΤΗΣ EUROBANK

Συνελήφθη εχθές το βράδυ από άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου Ρουμάνος υπήκοος που είχε βάλει μηχάνημα αντιγραφής στοιχείων σε ΑΤΜ της EUROBANK στην Κόρινθο.
Είχε βάλει το αντιγραφικό μηχανισμό νυχτερινές ώρες και περίμενε να γεμίσει η κάρτα αντιγραφών με στοιχεία πελατών που τους παρακολουθούσε και ενημερωνόταν κάθε στιγμή από το ασύρματο δίκτυο που είχε στήσει.
Σε καταγγελίες που έκαναν κάποιοι πελάτες τράπεζας που αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τους λογαριασμούς και τις κάρτες τους, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έστησε ολόκληρη επιχείρηση και με παρακολουθήσεις της Τράπεζας με αποτέλεσμα οι προσπάθειές τους να δώσουν καρπούς και να συλληφθεί ο δράστης αυτής της παράνομης ενέργειας.
Ο Ρουμάνος φυσικά συνελήφθη και σήμερα το πρωί αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα και ανακριτή.
Συγχαίρουμε την αστυνομία που για άλλη μια φορά εκτέλεσε τα καθήκοντά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γλύτωσε πολλούς συμπολίτες μας από μπερδέματα με φουσκωμένες κάρτες και λογαριασμούς γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα και δεν είναι δυνατόν ασυνείδητοι να προσπαθούν να μας εμπλέξουν και σε άλλα περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: