Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΑ

Τριτοκοσμικές εικόνες στην περιοχή Τσακώνικα στην Κόρινθο.
Κάδοι γεμάτοι από σκουπίδια, δυσοσμία πλήττουν όλη την περιοχή.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Έξω από το 4ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου στην οδό Σίνα σωροί από σκουπίδια έχουν μπει και μέσα στην είσοδο του Νηπιαγωγείου.
Οι κάτοικοι της περιοχής αγανακτισμένοι καταγγέλλουν στην εφημερίδα μας την αδιαφορία του Δήμου και των υπευθύνων για την κατάσταση αυτή.
Οι Δάσκαλοι του Νηπιαγωγείου και οι γονείς έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στο Δήμο αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές τους στάθηκαν άκαρπες.
Κάποια στιγμή, ο Δήμος Κορινθίων πήρε τους κάδους έξω από το Νηπιαγωγείο και απλά τους μετέφερε λίγα μέτρα πιο πάνω αλλά μετά από λίγες ημέρες οι κάδοι επέστρεψαν στο αρχικό σημείο όπου βρίσκονταν, δηλαδή έξω από το Νηπιαγωγείο πάλι.
Οι καταστηματάρχες της περιοχής είναι εξαγριωμένοι με αυτή την κατάσταση που επικρατεί. Η περιοχή έξω από την Π.Υ.Κορίνθου στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου είναι τελείως εγκαταλειμμένη.
Σωροί από σκουπίδια κατακλύζουν την περιοχή με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα αφού υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από τα ποντίκια που μαζεύονται και τα βρώμικα νερά που τρέχουν από τις σακούλες σκουπιδιών.
Η περιοχή γύρω από την παραλία των Καλαμιών είναι στην ίδια κατάσταση και χειρότερα.
Αποτελεί εστία μόλυνσης για όλη την γύρω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: