Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ»

Του Νίκου Νικολόπουλου
Από το μπαλκόνι που πριν 80 χρόνια ο Ελευθέριος Βενιζέλος εκφώνησε λόγο προς του ς Κορίνθιους μίλησε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Παρουσία πλήθους κόσμου, απρόσμενα μεγάλης συγκέντρωσης και σε αμερικάνικο στυλ με βεγγαλικά και καπνογόνα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, επετέθη ολομέτωπα στη Ν.Δ.
Μίλησε για όλα τα σκάνδαλα για Ρουσόπουλο, για Εφραίμ, για κουμπάρους ζητώντας από τον Ελληνικό λαό, να αποδεσμευτεί επιτέλους από τις δύο οικογένειες (Καραμανλή-Παπανδρέου) που κυβερνάνε τον τόπο εδώ και 50 χρόνια.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ακόμη ότι όποτε και να γίνουν οι εκλογές είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα του κόμματός του.
Πριν τη συγκέντρωση ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ μας απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν συγκεκριμένα αν θα συνεργαστεί με την Ν.Δ. αν χάσει την αυτοδυναμία των 151 βουλευτών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όποιος θέλει μπορεί να συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ για να κάνει ο ίδιος κυβέρνηση.
Για τον Πέτρο Τατούλη φάνηκε ότι έχουν απομακρυνθεί οι λόγοι συνεργασίας τους.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ βλέποντας ότι το κλίμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι μη αναστρέψιμο προσπαθεί να μαζέψει ό,τι μείνει απ’έξω από τη Ν.Δ. και παραπονούμενους.
Είναι ένας πανέξυπνος πολιτικός που ξέρει να προβλέπει καταστάσεις, αν μάλιστα πάρει και στελέχη από τους άλλους πολιτικούς χώρους, ώστε να εμφανιστεί λιγότερο δεξιό το ΛΑΟΣ τότε η επιτυχία του είναι δεδομένη.
Μη ξεχνάμε ότι δεν είναι τυχαία η παρουσία του στην Κόρινθο και μάλιστα η προεκλογική έναρξη.
Ο λόγος απλός με τα σημερινά ποσοστά η τρίτη έδρα της Κορινθίας παίζει για τα μικρά κόμματα.
Η ομιλία άνοιξε και έκλεισε με μουσική υπόκρουση Κάρμινα Μπουράνα θυμίζοντας εποχές άλλων κομμάτων και συγκεντρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: