Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Προβλήματα έχει το Δήμος Λουτρακίου

Βρεθήκαμε στο Λουτράκι στο κατάστημα του Προέδρου Εμπόρων και Βιοτεχνών κ. Γιώργο Μαρίνη (εδώ να αναφέρω ότι ο κ. Μαρίνης επανεκλέγει για τρίτη φορά Πρόεδρος του Συλλόγου με μεγάλη πλειοψηφία ).
Τα θέματα βέβαια ήταν πολλά όμως τα βασικά που ρωτήσαμε ήταν αυτά που απασχολούν τους μαγαζάτορες και όχι μόνο, όπως το θέμα της καθαριότητας μας είπε ότι αυτή την εποχή τα πράγματα είναι αρκετά καλά, διότι δεν υπάρχουν ξένοι και η κατάσταση διότι δεν υπάρχουν ξένοι και η κατάσταση έχει διορθωθεί αρκετά, το καλοκαίρι βέβαια υπήρξε τεράστιο πρόβλημα , θα έλεγα μια απραξία από την Δημοτική Αρχή μας τόνισε βέβαια ότι δεν εργάζονται οι υπάλληλοι αλλά λόγω μη σωστού συντονισμού. Για την ανακύκλωση μας είπε ότι σίγουρα θα βοηθήσει όμως πρέπει να γίνει ενημέρωση σε όλους.

Διαφορετικά φοβάται ότι θα αποτύχει η προσπάθεια – όμως επανέλαβε ότι χωρίς ενημέρωση ώστε όλοι να αποκτήσουμε την κατάλληλη παιδεία. Δεν γίνεται τίποτα.
Τελειώνοντας φτάσαμε και σε αυτό που πονάει όλους και βέβαια και τους καταστηματάρχες του Δήμου τι άλλο τα οικονομικά πόσο έχουν επηρεαστεί , και τι προσπάθειες γίνονται από τον Δήμο αλλά και τους ιδίους .
Ο κ.Μαρίνης μας είπε ότι η κρίση ακούμπησε στον Νομό πρώτα το Λουτράκι έχουμε ακουμπήσει τον πάτο και τώρα αρχίζουμε να ξύνουμε και αυτόν.
Οι παράγοντες είναι πολλοί όμως μια και μιλάμε για τον Δήμο δεν έκανε τίποτα από αυτά του πρέπει να κάνει. Για να κρατηθεί η πόλη στην επιφάνεια –ότι έγινε , έγινε γύρω από συγκεκριμένες επιχειρήσεις σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις , χωρίς να μας ενδιαφέρει για τον υπόλοιπο Δήμο τι θα κλείσει, αυτό κάποτε πρέπει να αλλάξει

Δεν υπάρχουν σχόλια: