Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση μειοψηφίας του Δήμου Νεμέας

Σε πεδίο μάχης κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας που πραγματοποιήθηκε στις 10/11/08.
Εκτός ελέγχου βρέθηκε ο αντιδήμαρχος κ.Σελλάς ο οποίος επιτέθηκε χωρίς ουσιαστικό λόγο όχι μόνο σε συμβούλους της μειοψηφίας αλλά και της πλειοψηφίας . Εγκάλεσε του Συμβούλους ,(με ύφος απαράδεκτο ) έναν έναν ονομαστικά λέγοντας ότι δεν κάνουν τίποτε για τα χωριά, χωρίς να συζητείται θέμα κατανομής χρημάτων στα δημοτικά διαμερίσματα.
Όλα αυτά έγιναν όχι μόνο με την ανοχή αλλά και την ενθάρρυνση του Δημάρχου ο οποίος παρεμπόδισε τον Πρόεδρο όταν έγκαιρα επιχείρησε να σταματήσει τον Αντιδήμαρχο κ.Σελλά από το παραλήρημα «δημόσιου κατήγορου σε στρατοδικείο της χούντας».
Δεν θυμόταν ο κ. Σελλάς πως πριν ένα χρόνο ψήφισε εισήγηση του Δημάρχου που τροποποιούσε την προηγούμενη κατανομή του Θησέα αφαιρώντας χρήματα από δύο έργα των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λεοντίου και Αρχαίων Κλεωνών που είναι και το χωριό από το οποίο κατάγεται.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν ,είναι επίπεδο δημοτικού συμβουλίου αυτό;
Αυτό θα γίνεται κάθε φορά που θα καταψηφίζεται η εισήγηση του Δημάρχου όπως έγινε χθες για δύο θέματα ,τη σύναψη δανείου και την κατανομή των υπόλοιπων πιστώσεων του προγράμματος Θησέας.
Γι’ αυτό λοιπόν κε Δήμαρχε δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη των συμβουλίων;
Η απάντηση σας είναι η ανοχή σας σε τέτοια θλιβερά περιστατικά όταν μάλιστα το συμβούλιο καλείται να αποφασίσει για σημαντικά θέματα όπως η σύναψη Δανείου και η διάθεση χρημάτων από το πρόγραμμα Θησέας.
Πώς είναι δυνατόν να πλησιάσετε την αντιπολίτευση όταν οι ίδιοι οι δικοί σας άνθρωποι απομακρύνονται από το πλευρό σας;
Δεν συμφωνούμε με την άποψη του εν λόγω αντιδημάρχου σας ότι: «όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας να πάει σπίτι του».
Θα πρέπει επιτέλους να δώσετε λύσεις στα προβλήματα της περιοχής και να δημιουργήσετε προϋποθέσεις ανάπτυξης και όχι να ασχολείστε με μικροπολιτικές και κουτσομπολιά του καφενείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: