Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ


Ώρα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης και οι υπεύθυνοι και εργαζόμενοι στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης δέχονται την επιδρομή των φοιτητών της πόλης. Τα απιδιά δηλώνουν την πρόθεσή τους να καταλάβουν το σταθμό και το κάνουν ειρηνικά. Έλαβαν τις θέσεισ των ραδιοφωνικών παραγωγών οι οποίοι εκείνη την ώρα βρ΄σικονταν στον αέρα με σκοπό; να έχουν ένα βήμα έκφρασης. απο την συχνότητα των fm λοιπόν και με τον τρόπο αυτό διεμύνησαν , γνωστοποίησαν τα αιτήματά τους, τηνα γανάκτησή τους για την αναίτια βία, την αγανάκτησή τους για όλα εκείνα που συμβαίνουν και τους προσάπτουν.
Οι φοιτητές που κατέλαβαν την δημοτική ραδιοφωνία ήταν απο τα τμήματα οικονομικού και υπολογιστών, κτίρι ατα οποία επείσης τελούν υπό κατάληψη. Τα παιδιά θεωρόντας πως δεν έχουν το βήμα έκφρασης που άλλοι κυρίως πολιτικοί έχουν προχώρησαν στην συγκεκριμένη κάλυψη .
"Λίγο μετά τις 2 εισέβαλαν 30 φοιτητές στο κτίροο της δημοτικής ραδιοφωνίας και ενώ στον αέρα ήταν δημοσιογραφική ενημερωτική εκπομπή," αναφέρει η υπέυθυνη του σταθμού Γιώτα Καμπισιούλη σημειώνοντας πως η εισβολή ήταν ευτυχώς ειρηνική, άλλωστε τα απιδιά ήθελαν μόνο ένα βήμα έκφρασης.
Η κατάληψη έληξε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τα παιδιά ωστόσο δήλωσαν την προθεσή τους να συνεχίσουν με ανάλογες κινήσεις αφού θεωρούν πως δεν έχουν στα μέσα ενημέρωσης το μερίδιο έκφρασης και λόγου που τους αναλογεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: