Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Συνάντηση στο Υπουργείο για το Λιμάνι της Κορίνθου


Tο λιμάνι της Κορίνθου, σίγουρα αποτελεί ένα βραχνά προβλημάτων, τα τελευταία χρόνια για την πόλη. Που να το πρωτοαναφερθούμε, στις νταλίκες που έχουν δημιουργήσει μέγα πρόβλημα στο κυκλοφοριακό, οι νταλίκες με τα καυσαέρια τους, που έχουν βάλει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων, αλλά και το Λιμάνι που έχει μετατραπεί σε εμπορικό 100%, και με δυσκολία πλησιάζουν Τουριστικά πλοία. Συχρόνως μια απόφαση που περιμένουν όλοι να ληθφεί, ώστε το Λιμενικό Ταμείο, να μετατραπεί σε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Όλα αυτά και πιθανότατα και άλλα που δεν γνωρίζουμε, έχουν δημιουργήσει μια αντιπαλότητα μεταξύ του Λιμανιού, και των κατοίκων, ο Αναστάσης Παπαληγούρας ανέλαβε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, δίνοντας χαρά και ικανοποίηση σε όλους , για άμεση λύση των προβλημάτων.
Ήλθε λοιπόν η στιγμή και απ’ότι φαίνεται, ο Κορίνθιος Υπουργός μελέτησε το θέμα, και την Πέμπτη στις 2 η ώρα το μεσημέρι, θα δεχθεί κατά πληροφορίες μας, το Δ/ρχο Κορινθίων κ.Αλέκο Πνευματικό, μαζί με άλλους παράγοντες για να βρουν λύσεις αποδεκτές για το συμφέρον των κατοίκων της πόλης. Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, κρυφή ελπίδα όλως μας, και γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ευαισθησία του Υπουργού για τους Κορίνθιους συμπολίτες του. Πιστεύουμε οι λύσεις που θα δωθούν ή ακόμη τα θέματα που θα συζητηθούν, να είναι οριστικές προς όφελος της ηρεμίας και της υγείας όμως με μια διαφορετική μορφή, γνώμη μας να γίνει και τουριστικό, θέλει άμεσα Μαρίνα, θέλει άμεσα ζωή, γιατί μαραζώνει καθημερινά.
Ο Δήμαρχος κάνει μεγάλες προσπάθειες,και έχει την συμπαράσταση όλως μας, όπως θα έχει και ο Υπουργός με τις αποφάσεις που θα πάρει για το λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: