Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΣτΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΝΤΕΡ


Σε λίγο θα το πάθουμε όπως ο λύκος με τα πρόβατα. θα μας λένε γίνεται το Φράγμα Ασωπού και θα το περνάμε για ανέκδοτο, θα νομίζουμε ότι μας κοροιδεύουν!
Για ακόμα μια φορά λοιπόν πρώτος ο υπουργός μας, Παπαληγούρας ο νεότερος, αναφέρθηκε στο μεγάλο αυτό έργο αν και η συκεψη ήταν για το λιμάνι."Το έργο προχωρά" είπε ο υπουργός επικαλούμενος αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Λίγες ώρες αργότερα έσπευσε ταχέως έχοντας φυσικά την απόφαση στα χέρια του να ανακοινώσει τα καλά νέα και ο νομάρχης Κοιρνθίας Νίκος Ταγαράς.
Κατά τη διάρκεια λοιπόν του νομαρχιακού συμβουλίου το Φράγμα ενετάχθη στις ανακοινώσεις του κυρίου Νομάρχη. " Έχω στα χέρια μου την απόφαση του ΣτΕ απο τις 16-12 η οποία κοινοποιείται σήμερα 18/12. Η απόφαση απορρίπτει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η εταιρία ΕΛΝΤΕΡ επί του δεύτερου διαγωνισμού και δίνει το δικαίωμα στην διοίκηση να συνεχίσει την διαδικασία με την εταιρία ΙΟΝΙΟΣ . Πόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη επιι της παρούσης όμως δεν θα πούμε τίποτα άλλο γιατί το θέμα είναι πολύ νωπό."
Καπώς έτσι λοιπόν μάθαμε επισήμως απο Παπαληγούρα και Ταγαρά, οι ίδιοι πάντα πρωταγωνιστές, πως το Φράγμα προχωρά, πως το Φράγμα επαναδημοπρατείται. Να σημειώσουμε πως στην διαδικασία με την "ΙΟΝΙΟΣ" υπάρχουν 11 προσφορές και πως προς το παρόν τουλάχιστον καμία ένσταση και προσφυγή δεν υπάρχει ... Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: