Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Ένα αγγελούδι μόλις δυο ετών έφυγε από τη ζωή στον καταραμένο δρόμο Κορίνθου Πατρών . Και εμείς πιστεύουμε ότι φταίει ο δρόμος και επομένως δεν πρέπει να πληρώνει κανένας διόδια. Και όλα αυτά γίνονται γιατί δεν θέλουμε να πληρώσουμε και όχι για τίποτα άλλο. Γιατί κανένας την αιτία των ατυχημάτων δεν θέλει να την χρεώσει στην ασυνειδησία των οδηγών που ενώ το όριο είναι 100 χιλιόμετρα αυτοί τρέχουν 170 με αυτοκίνητα που δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Γιατί αν ήταν θα είχαν πιάσει τα 200 χιλιόμετρα και θα ήταν έτοιμα να απογειωθούνε. Καθυστερούνε μια και περιμένουν να ελευθερωθεί ο εναέριος χώρος.
Και στα μεν αεροδρόμια υπάρχει ο πύργος ελέγχου ενώ στο δρόμο που οδηγεί στην Πάτρα για να βρεις αστυνόμο μόνο όταν θα γίνει τρακάρισμα με ανθρώπινα θύματα ΄.
Τότε θα δούμε και αστυνομικούς υπαλλήλους. Και αν υπάρχουν και ανθρώπινα θύματα . τότε αμέσως όλοι θα βρίσκονται στο τόπο του τρακαρίσματος
Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε που βρισκόντουσαν πριν να γίνουν όλα αυτά.
Το δρόμο αυτόν τον έχω περάσει πολλές φορές και πουθενά δεν βρήκα έναν τροχονόμο όχι για να παίρνει τα στοιχεία ενός φορτηγού που τρέχει 150 χιλιόμετρα αλλά έναν που να κάνει την περατζάδα τους για τα μάτια του κόσμου. Επομένως δεν φταίει μόνο η κακή κατασκευή του δρόμου αλλά και ορισμένων που στοχεύουν να καταρρίψουν κάθε ρεκόρ χρονικό της διαδρομής Κορίνθου – Πατρών Η απουσία της Αστυνομίας λοιπόν από το δρόμο αυτό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για τα ατυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: