Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Η νεολαία αντιδρά «μην συγχέετε το κίνημα της νεολαίας με τους κουκουλοφόρους»


Έχασαν το φίλο τους τον Αλέξη άδικα και απροσδόκητα. Βγήκαν στους δρόμους για να τον θρηνήσουν , για να πουν επιτέλους φτάνει, χρεώθηκαν όμως ακόμα και τα έκτροπα΄, όλα εκείνα που γίνονται στο όνομα του Αλέξη και κρύβονται πίσω από μια κουκούλα.
Οι νεολαίοι της Κορινθίας υψώνουν σήμερα φωνή διαμαρτυρίας, μην συγχέετε το μαθητικό και το φοιτητικό κίνημα με τους κουκουλοφόρους και τους αναρχικούς» και δεν ζητούν αυτή τη φορά αλλά απαιτούν!
«Διαχωρίζουμε τη θέση μας. Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που σπάνε και καταστρέφουνε, όλα αυτά τα καταδικάζουμε» θα πει ο Αργύρης Καραμάνης πρόεδρος νέων Στυμφαλίας.
«Η γενιά των 15χρονών έχει μέσα της οργή σε λίγο θα μας φάνε τα παιδιά μας» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος σκιαγραφώντας όλα αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους των πόλεων και βγαίνουν από την ψυχή των παιδιών αυτών .
«Ο θάνατος του Αλέξη μας έβγαλε στους δρόμους, η νεολαία είναι εδώ και παρεμβαίνει, είναι εδώ και αντιδρά, έχει φωνή και άποψη , δεν είμαστε όμως κουκουλοφόροι και αναρχικοί» σημειώνει ο πρόεδρος των νέων Λουτρακίου Ζαχαρίας Αγκιστριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: