Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ενοπλη ληστεία σε πρατήριο τσιγάρων στην Κόρινθο


Τρίτωσε το κακό όσον αφορά τις ένοπλες ληστείες στα πρατήρια τσιγάρων χονδρικής πώλησης στην πόλη της Κορίνθου. Αυτό ήταν το τρίτο κατά σειρά κρούσμα τους τελευταίους 3 μήνες.
Η κακή αρχή είχε γίνει στο πρατήριο της κυρίας Παππά, όπου εκεί είχαμε και τον άσχημο ξυλοδαρμό του υπαλλήλου που μετέφερε δύο ένοπλοι με μηχανή μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης (Εθνικής Ανεξαρτησίας) αφαίρεσαν από δύο υπαλλήλους
του πρατηρίου τσιγάρων του κου Βαμβακίδη το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 157.500 ευρώ την στιγμή που όδευαν για την Τράπεζα. Και τα τρία κουδουνίσματα όπως όλες οι ενδείξεις μας λένε ότι πρόκειται για μία οργανωμένη κατάσταση που αρχίζει επικίνδυνα να παγιώνεται μιας και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν προβεί σε καμιά σύλληψη μέχρι τώρα ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την όρεξη των δραστών.
Οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου εν εξάλλω κατάσταση, δήλωσε την χαρακτηριστική αργοπορία των αστυνομικών δυνάμεων και μας είπε ότι εδώ και 45΄ από την ληστεία η αστυνομία δεν είχε εμφανιστεί, αλλά τον ενημέρωναν ότι ήδη έχουν στηθεί μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Άλλο ένα λυπηρό φαινόμενο σε εορταστικές ημέρες βιώνουμε στην πόλη μας μιας και η εγκληματικότητα φαίνεται ότι εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει το δικό της πάρτυ και περιμένουμε κάποια στιγμή η αστυνομία μας να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι και να κόψει τις όποιες διαθέσεις των κακοποιών αυτών στοιχείων που τρομοκρατούν σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας τους οικονομική ζημιά, αλλά και ψυχολογική φθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: