Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΔΥΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ


Αναστάτωση και άμεση κινητοποίηση νωρίς χθες το πρωί στην Αστυνομική Δ/ση Κορίνθου, όταν ήλθε η πληροφορία ότι σε αφύλακτο χωράφι, βρίσκονταν δύο πτώματα.
Αμέσως η Ασφάλεια με τον Δ/τη, αλλά και όλα τα τμήματα της Αστυνομίας που είναι υπεύθυνα για γεγονότα σαν και αυτό, έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο, αποκλείοντας τους γύρω δρόμους , ώστε να μην υπάρχει καμία έξωθεν πρόσβαση από κανάλια, και περίεργους .
Στο μέρος αυτό έφθασαν και ο Ταξίαρχος κ. Σκαλτσάς, αλλά και ο Υποδιευθυντής κ.Τσίτσος ,για να ενημερωθούν και να βοηθήσουν με την εμπειρία τους στις έρευνες.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουμε , λένε για δύο νεκρούς αλλοδαπούς έγχρωμους νεαρής ηλικίας, ένας άνδρας και μια γυναίκα.
Ο θάνατος πρέπει να είχε προέλθει το τελευταίο 12ωρο από κτυπήματα από βαρύ αντικείμενο (με κάθε επιφύλαξη για την πληροφορία), πιθανότατα είχαν μεταφερθεί από άλλο μέρος, τα θύματα κατά πληροφορίες ήταν ελαφριά ντυμένα και χωρίς υποδήματα.
Άμεσα έφθασε και ιατροδικαστής για τα πρώτα ευρήματα, μετά από 2ωρο και πλέον έρευνα της ασφάλειας στους χώρους, αποχώρησαν χωρίς όμως να αφήσουν αφύλακτο το σημείο που βρέθηκαν τα πτώματα.
Τα δύο νεαρά νεκρά σώματα, μεταφέρθηκαν για νεκροτομή, ώστε να βγουν τα τελικά συμπεράσματα. Ανακρίσεις για το τραγικό αυτό συμβάν, διεξάγει η ασφάλεια Κορίνθου, και κατόπιν θα προβούν σε Δελτίο Τύπου και σε δηλώσεις.
Εδώ να πούμε ότι το σημείο που βρέθηκαν τα πτώματα είναι περίπου πίσω από το Ευθύμειο Κέντρο, οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής μας δήλωσαν, ότι ούτε είδαν, αλλά ούτε άκουσαν το παραμικρό.
Η μέχρι στιγμής ενημέρωση μας είναι ελλιπής και χωρίς πολλά στοιχεία για τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο άτυχων αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: