Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ;

Αφού το Στάδιο είναι έτοιμο γιατί δεν το χρησιμοποιείτε;
Εμείς ρωτάμε ευθέως τον κ. Τσιχριτζή και περιμένουμε να μας απαντήσει Γιατί διάλεξε το γήπεδο του συνοικισμού για να μεταφέρει την ομάδα και δεν πιέσε τον Δήμαρχο το καλοκαίρι να έχει τελειώσει το Δημοτικό στάδιο για να μη υποτιμηθεί η ομάδα πηγαίνοντας από το παλάτι στου κουτάκι. Και επειδή δεν θα απαντήσετε αναλαμβάνουμε εμείς για λογαριασμό σας να δώσουμε τις εξηγήσεις Επειδή θέλετε την Κόρινθο πολύ μικρή για να μπορείτε να την ελέγχετε μια και θέλετε να έχετε το τίτλο του προέδρου.

1 σχόλιο:

den_leei είπε...

Κύριε είσαστε άσχετος...

Καταννοώ ότι έχετε ανοίξει πόλεμο με τον προεδρο της Κορίνθου κο Τσιχριτζή χωρίς να ξέρω τον σκοπό της επίθεσής σας και σε περίοδο που η ομάδα χρειάζεται τους κορίνθιους δίπλα της και όχι απέναντύ της, αλλά στο θέμα του γηπέδου αδικείτε τη νοημοσύνη του κόσμου.
Το γήπεδο του συνοικισμού είναι ένας συμαντικός λόγος της καλής πορείας της ομάδας αφού με τη δυναμικότητα κόσμου που έχει αυτή τηστιγμή η Κόρινθος το στάδιο θα φάνταζε παγωμένο και άδειο, όπως το ζήσαμε τόσα χρόνια στο ερασιτεχνικό. Αντίθετα ο Συνοικισμός είναι ο ορισμός τη΄ς έδρας και αν δεν έχετε παει ποτέ αξίζει να δείτε εναν αγώνα.Επίσης έχει πλαστικό χορτάρι που είναι άνασταλτικός παράγοντας γιατους αντιπάλους(ρωτήστε τους αν θέλετε, καποιον θα ξέρετε) και τέλος νομίζω πως το γήπεδο αυτό είναι ιδιοκτησία της ομάδας αρα δεν χρειάζεται να πληρώνει κάτι στον Δήμο. Ακόμα περισσότερο δεν χρειάζεται να παρακαλάει τον Δήμο να κανει επισκευές ή σωστή συντήρηση όπως γινόταν τόσα χρόνια στο Δημοτικό σταδιο.

Με 3 στοιχεία προσπαθώ να σας εξηγήσω πως έχετε άδικο για το γήπεδο. Τον πόλεμό σας μπορείτε να τον συνεχίσετε αλλά με τα σωστά όπλα. Στο γήπεδο πιάσατε.. χαλασμένη σφεντόνα.