Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ

Στο Isthmos gr. διαβάσαμε ένα άρθρο του κ.Κουρεμπέ γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού και μάλλον εκπλαγήκαμε απο την αναλυσή του.Ο κ.Κουρεμπές καταλήγει στο άρθρο του με την εξής σκέψη και ερώτηση:
“Σάββατο, 8 Μαρτίου 2008, ώρα 9:40 μ.μ.
Το ρεύμα στο δήμο Άσσου – Λεχαίου αποκαταστάθηκε. Ίσως κόπηκε κάπου αλλού. Ο Ακροκόρινθος φωτίζεται ακόμα. Αυτός ευτυχώς δεν ενοχλείται από το νομοσχέδιο της κας Φάνης. Ενοχλείται βέβαια από την τόσο απροκάλυπτη αδιαφορία αλλά και ματαιοδοξία κάποιων, αλλά αυτά είναι αντικείμενο για άλλο άρθρο. Ερώτηση: Πόση ενέργεια θα εξοικονομούσαμε κε Νομάρχα, αν έμεναν σβηστά τα φώτα στον Ακροκόρινθο και πόσες διακοπές ρεύματος θα γλιτώναμε;Και δεν αγγίζουμε θέματα ενεργειακά και επιπτώσεων στο περιβάλλον.
Κουρεμπές Φάνης
Γραμ. Συνασπισμού ν. Κορινθίας “
Και το ερώτημα το δικό μας είναι: Μα είναι δυνατόν κ.Κουρεμπέ να καταναλώνει ο Ακροκόρινθος όλη την ενέργεια της χώρας με αποτέλεσμα αν σβύσουμε τα φώτα να μην κάνει διακοπές η ΔΕΗ;
Ακόμα και τα φώτα όλης της Κορινθίας να κλείναμε πάλι θα είχαμε διακοπές ρεύματος...Μιλάμε για Μεγαβάτ και όχι για αναπτήρα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: