Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΣ

Μαθαίνω ότι το έτερο πολιτικό μέλος της οικογένειας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης , έχει προχωρήσει σε μια ρεαλιστική ανάλυση της πολιτικής πραγματικότητας. Εχει αποδεχθεί ότι με τον Καραμανλή στο Μαξίμου και την Ντόρα σουπερστάρ της κυβέρνησης οι προοπτικές του (σαραντάρης πλέον) για ένα καλό υπουργείο μοιάζουν εξαιρετικά περιορισμένες. Μου λένε λοιπόν ότι ο (πρώτος σε σταυρούς) βουλευτής της Β΄ Αθηνών της ΝΔ δεν θα έβλεπε καθόλου αρνητικά μια πρόταση να γίνει ο επόμενος επίτροπος της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση στη θέση του κ. Στ.Δήμα .
Ως γνωστόν, η θητεία στην Ευρώπη θαμπώνει την ελληνική κοινή γνώμη και γι΄ αυτό ύστερα από πέντε χρόνια στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος θα μπορέσει να επιστρέψει (ως διά μαγείας) πρωτοκλασάτος, όπως έγινε π.χ. με την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου πριν από αυτόν.
Τονίζω ότι η πραγματοποίηση αυτού του σεναρίου δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως χαστούκι της οικογένειας Μητσοτάκη προς τον κ. Δήμα, αφού μαθαίνω ότι ο επίτροπος δεν σκοπεύει να παραμείνει στη θέση, καθώς επιθυμεί επιστροφή στην Ελλάδα και ανάληψη κάποιου υπουργείου.

Απο τον "Βηματοδότη" του Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: