Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο ποτάμι

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι που μένουν σε περιοχές παρακείμενες στο ποτάμι Ζαπάντι του Δήμου Βόχας. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι μέσα στο ποτάμι αδειάζουν ασυνείδητοι σκουπίδια, πετάνε λάστιχα αυτοκινήτων και οτιδήποτε τους είναι άχρηστο, με αποτέλεσμα το ποτάμι τις βροχερές ημέρες να τα παρασύρει και να φρακάρουν κάτω από γέφυρες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η περιοχή από υπερχείλιση.
Από το νεκροταφείο του Ζευγολατιού και προς τα πάνω το ποτάμι δεν είναι καθαρό. Θέλει καθάρισμα γι’αυτό τα συνεργεία του δήμου πρέπει να επιληφθούν του θέματος και να στείλουν συνεργεία να το καθαρίσουν.
Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά σε περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες και περνάει το ποτάμι, υπάρχουν σημεία που το νερό λιμνάζει και υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Σε όλο το μήκος του ποταμού δεξιά-αριστερά υπάρχουν σωλήνες αστικών λυμάτων οι οποίες αδειάζουν ανεξέλεγκτα «νερά».
Παρακαλούν οι κάτοικοι την δημοτική αρχή να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην έχουμε κρούσματα μόλυνσης και υπερχείλισης του ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: