Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

ΣΕ ΔΙΑΘΕΙΣΜΟΤΗΤΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Η εφημερίδα “Τα Νέα” αφιέρωσαν χθές μεγάλο χώρο για το περιστατικό του τραυματισμού πολίτη απο αστυνομικό.Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει:
“ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ τέθηκε αργά χθες το βράδυ με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Τσιατούρα ο 47χρονος αστυνομικός ο οποίος μαχαίρωσε στο στήθος τον 35χρονο Μανόλη Αρβανίτη για μια θέση πάρκινγκ.
Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κιάτου, αρχικά δεν είχε τιμωρηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και μάλιστα πήγε κανονικά στην υπηρεσία σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Η εξέλιξη όμως της υγείας του θύματος, ο οποίος υποβλήθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση, ανάγκασε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να μην περιμένει την απόφαση του εισαγγελέα για τον αστυνομικό και να διατάξει έστω και με καθυστέρηση να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ε
πιπλέον θα εξεταστούν και οι καταγγελίες του κ. Αρβανίτη πως οι προϊστάμενοι του 47χρονου αστυνομικού, για να καλύψουν τον συνάδελφό τους, επιχείρησαν να τον αποτρέψουν από την υποβολή μήνυσης εναντίον του. «Με επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο στην Κόρινθο και μου είπαν να το δω θετικά και να μην υποβάλω μήνυση» αποκαλύπτει ο κ. Αρβανίτης, ο οποίος περιγράφοντας το περιστατικό λέει πως ο αστυνομικός ακόμη και όταν τον μαχαίρωσε για τη θέση πάρκινγκ συνέχισε να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές και ενώ αυτός είχε πέσει κάτω αιμόφυρτος.
Χθες το θύμα του αστυνομικού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς παρουσίασε αιμορραγία στους πνεύμονες και υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί του νοσοκομείου αποκαλύπτουν πως ο 35χρονος γλίτωσε από θαύμα.
▅ Το θύμα του αστυνομικού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς παρουσίασε αιμορραγία στους πνεύμονες και υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση “

Δεν υπάρχουν σχόλια: