Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΚΛΗΜΕΝΤΙ

Τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008, αντιπροσωπεία του ΤΟ.ΣΥ.Ν. (Τοπικό Συμβούλιο Νέων) Σικυωνίων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Παλαιολόγο, τον κ. Γιώργο Σπούλο και τον κ. Κώστα Βυτινιώτη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Παιδική Κατασκήνωση Κλημεντίου.Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κατασκήνωσης κ. Δημήτρης Σπηλιώτης και ο Αρχηγός κ. Φίλιππος Χριστοδούλου οι οποίοι τους ξενάγησαν στους χώρους της Κατασκήνωσης και τους ενημέρωσαν για τον τρόπο και τις συνθήκες λειτουργίας της. Στη συνέχεια τα μέλη του Συμβουλίου Νέων μίλησαν στους μικρούς κατασκηνωτές και συζήτησαν μαζί τους θέματα νεολαίας. Το βράδυ μαζί με τα παιδιά και κατοίκους του Κλημεντίου παρακολούθησαν παράσταση «Καραγκιόζη» (προσφορά του Δήμου Σικυωνίων) στην πλατεία του χωριού.
Οι εντυπώσεις από την επίσκεψη ήταν πολύ καλές αφού διαπιστώθηκε ότι στην Κατασκήνωση Κλημεντίου επιτελείται σημαντικό έργο. Περίπου 400 παιδιά κάθε καλοκαίρι φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση και περνούν αξέχαστες διακοπές στο υπέροχο κλίμα του Κλημεντίου ενώ ταυτόχρονα διδάσκονται την ομαδικότητα και τη συνεργασία μέσα από παιχνίδια και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα ικανών στελεχών και ομαδαρχών.
Συγχαίρουμε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας για τον τρόπο λειτουργίας της Κατασκήνωσης και για το κοινωνικό έργο που επιτελείται. Επίσης σημαντική είναι η υποστήριξη του Δήμου Σικυωνίων στην προσπάθεια. Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων όπως είπαν και προφορικά στον Πρόεδρο της Κατασκήνωσης κ. Σπηλιώτη, με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουν, είναι διατεθειμένα, αν μπορούν με κάποιο τρόπο, να στηρίξουν το έργο που επιτελείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: