Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

«Είναι μία άρρωστη γυναίκα»

- Αυτή η λάσπη δεν θα κολλήσει και να δείτε πόσο σύντομα θα αποδειχθεί ότι ο επίτροπος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία αλλά πίσω από αυτή…υπάρχουν άλλα κόλπα που δεν είναι εμφανή στον ανυποψίαστο πολίτη.

Η επίθεση που δέχθηκε ο Παπαληγούρας από τον τύπο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.Αυτό που ήταν κεραυνός εν αιθρία και μας σοκάρισε ήταν το δισέλιδο δημοσίευμα του «Θέματος» για τον Σταύρο Δήμα.
Η εφημερίδα παρουσιάζει μία αγωγή που έχει κάνει εναντίον του επιτρόπου μία 38χρονη τοπογράφος-μηχανικός η οποία κατηγορεί τον Σταύρο ότι της έκανε σεξουαλική παρενόχληση για να μην διορίσει στο γραφείο του.
Εμείς ξέρουμε ότι ο Σταύρος Δήμας δεν έκανε τέτοια όταν ήταν νέος και είχε και την δύναμη και την φρεσκάδα να τα κάνει.Ξαφνικά μπορεί να μεταμορφώθηκε σε κίναιδο;
Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο:
«Μου ζητούσε σεξ για να με προσλάβει..» και από κάτω εξηγεί:
«Μία 38χρονη τοπογράφος μηχανικός κατέθεσε αγωγή και μήνυση κατά του Έλληνα επιτρόπου Σταύρου Δήμα,κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για υποκλοπή του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου…»
Είναι αλήθεια ότι η εφημερίδα κρατά αποστάσεις από την γυναίκα αφού διαπιστώνει πολλές αντιφάσεις στην αγωγή ενώ ο Σταύρος Δήμας μιλά για μία γυναίκα που είναι παρανοϊκή και κάθε φορά που βγαίνει από το ψυχιατρείο του κάνει επιθέσεις.
Μάλιστα έχει αναστατωθεί ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα καμώματα της αφού το θέμα το χειρίζεται η επιτροπή ασφαλείας.
Η γυναίκα αυτή σύμφωνα με τον κ.Δήμα είναι άρρωστη και της την έχει δώσει ο επίτροπος τον οποίο εδώ και χρόνια έχει τρελάνει με μηνύματα και φάξ,όπως και όλο το προσωπικό του γραφείου του στις Βρυξέλλες.
Ο επίτροπος προσπαθεί να μην είναι επιθετικός μαζί της γνωρίζοντας ότι αν η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα.
Εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι ενώ ο Δήμας μιλά για ψυχιατρεία η εφημερίδα στο σημείο αυτό δεν αναφέρεται καθόλου.
Ούτε έψαξε το θέμα που απειλεί την φήμη του σημαντικότερου σήμερα Έλληνα πολιτικού στην παγκόσμια σκηνή.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι το γεγονός όπως το περιγράφει η 38χρονη έγινε πριν 4 χρόνια ενώ μπλέκει και εταιρεία Intrasoft η οποία υποτίθεται ότι έκανε μακρινή λήψη των μηνυμάτων της..
Ο Σταύρος Δήμας σε δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα με ευγένεια προσπαθεί να εξηγήσει ότι η γυναίκα αυτή έχει προβλήματα και όλα είναι δημιούργημα του μυαλού της και όπως πολύ εύστοχα λέει..»εγώ δεν τα έκανα αυτά στα νιάτα μου θα τα κάνω στα γεράματα»;
Το θέμα είναι ότι με την δημοσιοποίηση πλήττεται η εικόνα ενός αληθινά σοβαρού ανθρώπου και πολιτικού που πάντα είναι μία μεγάλη εφεδρεία για την χώρα μας.
Θεωρώντας ότι ο κ.Σταύρος Δήμας δεν έχει ανάγκη από την δική μας στήριξη αυτή την στιγμή διότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει τέτοια κατασκευάσματα αλλά ως πατριώτες του οφείλουμε να πούμε ότι είναι κρίμα στον βωμό της πώλησης φύλλων μία εφημερίδα να τσαλακώνει έστω και προσωρινά έναν άνθρωπο που κάνει όσα ελάχιστοι αυτή την στιγμή για την προστασία του πλανήτη…
Καμία κυρία δεν θα πείσει όσους τον γνωρίζουν ότι μπορεί ο Σταύρος να χρησιμοποίησε την γυναίκα αυτή για τόσο ευτελείς λόγους.
Από την στιγμή μάλιστα που έχει και σοβαρά προβλήματα υγείας.
Δεν στεκόμαστε δίπλα στον Σταύρο επειδή είμαστε Κορίνθιοι αλλά επειδή 40 χρόνια ξέρουμε τον Βίο και την πολιτεία του.
Αυτή η λάσπη δεν θα κολλήσει και να δείτε πόσο σύντομα θα αποδειχθεί ότι ο επίτροπος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία αλλά πίσω από αυτή…υπάρχουν άλλα κόλπα που δεν είναι εμφανή στον ανυποψίαστο πολίτη.
Οι Κορίνθιοι γέλασαν με την καταγγελία και κανένας δεν μπορεί να πάρει σοβαρά μία τέτοια ιστορία. Μας έκανε εντύπωση όμως ο χρόνος που επιδιώχθηκε ένα τέτοιο δημοσίευμα χρησιμοποιώντας την αγωγή από τον πόνο μίας παρανοϊκής γυναίκας που μπαινοβγαίνει στα ψυχιατρεία.
Στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε να το πούμε.
Αφήστε ήσυχο τον Σταύρο Δήμα και μην τα ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ όλα σε αυτή την χώρα.
Καμία σχέση δεν έχει ο Σταύρος με τέτοιες αθλιότητες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: