Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

«Ο ΠΙΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.»


ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ!
«Ο ΠΙΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.»

- ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» του Ξεν. ΧΙΛΤΟΝ στην Αθήνα, όπου ο Έλληνας Επίτροπος για θέματα Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Δήμας, προσκεκλημένος του Ιδρύματος Δημοκρατίας «ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ», πραγματοποίησε ομιλία με θέμα τις «κλιματολογικές αλλαγές στον Πλανήτη».
Απαντώντας σε φιλοφρόνηση του προέδρου του Ιδρύματος κ. Βαρβιτσιώτη, ότι είναι ο πιο προβεβλημένος επίτροπος στην Ε.Ε., τόνισε με νόημα: «Σημασία δεν έχει να είσαι ο πιο προβεβλημένος αλλά επιτυχημένος σε έργο!!».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες καταξιωμένοι άνθρωποι από όλο τον πολιτικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και δημοσιογραφικό χώρο. Ανάμεσά τους οι δύο π. πρόεδροι της Βουλής Απ. Κακλαμάνης και Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη! Ανάμεσα στο ακροατήριο, με ιδιαίτερη σεμνότητα, βρισκόταν και ο γιος του Έλληνα Επίτροπου Χρήστος Δήμας που μετά το τέλος της εκδήλωσης πανευτυχής δεχόταν επί πολύ ώρα τα συγχαρητήρια επωνύμων αλλά και απλού κόσμου για τη σημαντικότατη ομιλία του πατέρα του!
Από την Κορινθία διακρίναμε την βουλευτή μας κ. Αθηνά Κόρκα, τον Δήμαρχο Σολυγείας κ. Αθαν. Τούσουλη και τον Αντιδήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Κλωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: